GuildPortal will be going offline (permanently) by the end of the month.
Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
ShoutBox
No shouts have been added yet.

Online Now
There are   members online.
Välkommen

Tjenare och välkommen till vårat guild forum!

Just här på framsidan kommer det stå viktig information om t.ex. vissa händelser som kommer ske inom kort! För mer information om andra händelser föredrar jag att du går till kalender och kollar där!

OBS: OM DU SKA VARA MED OCH RAIDA SÅ MÅSTE RELGERNA LÄSAS! DU HITTAR DEM PÅ VÄNSTER SIDA I RUTAN "INFORMATION"! GÅ ÄVEN IN PÅ "PROFILE" OCH ÄNDRA DIN TIDSZON SÅ ATT DEN STÄMMER ÖVERENS!

(OBS: Skulle vilja att alla skapade ett account, sedan också trycker på "Profile" brevid där du ser ditt användarnamn (Brukar vara under alla tabs som hem, forums osv) Sen när du är inne på den menun. Gå till characters och fyll i dina gubbar där! Fyll i så mycket information som möjligt, sedan kan du även fylla i professions och andra grejer! Detta kommer det göra lättare att sedan navigera på sidan samt signa upp för raids genom det kalander system som är inlaggt på hemsidan! Hoppas att vi kommer börja använda det snart då man också kan tjäna guild poäng (DKP), som man på något sätt kommer att kunna använda! Tack och hej!)
     

Veckans Schema!
Guild News
Other Guild News
ArchivesRSS

Web Site Live on GuildPortal!

playsim1234, May 4, 12 10:08 AM.
Just nu finns det ingen information här...
Achivements
Server Status
European: Talnivarr (PvP)
Medium
Galleri
The gallery has no images yet.
Vad vi behöver
Healer3
Melee Dps2
Ranged Dps3
Tank2
Advertisement
So-and-so has logged on!
%title%
%message%